Gratulálunk!

Meghozott egy döntést, van egy CÉLJA. Eladná ingatlanát vagy vásárolni akar egy újat?

Biztos, hogy ezt egyedül is megtudja tenni. De nem mindegy, hogy HOGYAN, milyen ÁRON, mennyi IDŐ alatt, mennyi STRESSZ hatással és mennyi KÖLTSÉGGEL.

Sok éves tapasztalattal és szakmai gyakorlattal, SEGÍTÜNK.

Amiben számíthat ránk

 …és nem utolsósorban a legfontosabb: az ingatlan sikeres értékesítése

Ismerjen meg bennünket

Jogelődünk, ügyvédi irodaként 1992. óta foglalkozik ingatlanügyekkel és ingatlanértékesítéssel Csongrád Megyében.

Munkánk hatékonyabb végzése érdekében a HOMEMAKER Ingatlanok kiterjesztette együttműködését több mint 30 partnerirodával, ezek széles kínálatát tudjuk ajánlani Önnek. Eladó ingatlanát pedig, ezekben az irodákban dolgozó kollégák ajánlják ügyfeleiknek.

Garantáljuk, hogy szolgáltatásainkkal BIZTONSÁGOSAN, KÉNYELMESEN és KÖLTSÉGHATÉKONYAN megvalósítja célját.

Munkatársaink

Dr. Botosné Vigh Ildikó

Egy természettudományi és egy humán szakos diplomával, valamint ingatlanértékesítő és értékbecslő szakmai végzettséggel 20 éve értékesítéssel, 10 éve csak ingatlanértékesítéssel foglalkozom Szeged és környékén.

A kezdeti helyismereti hiányosságomon sikerült túllépni kitűnő kollégáim segítségével. Ez megerősítette azt, hogy mindegy hol végzem a munkámat, mindig az ÜGYFELEM – legyen az eladó vagy éppen vásárló – A LEGFONTOSABB.

Ezt szem előtt  tartva eddig több, mint 150 adás-vételi CÉL elérésében sikeresen közreműködtem.

Dr. Botos József

”Ha már tudod, mennyibe kerül, ha a bíróságon kötsz ki, felismered, milyen jó üzlet, ha valakinek fizetsz, hogy megóvjon ettől.”

Sokan csak az utolsó pillanatban, vagy már azt követően fordulnak ügyvédhez. Ilyen esetekben már egyáltalán nincs, vagy csak nagyon kevés esély van arra, hogy egy adott ügy az ügyfél számára a lehető legkedvezőbb módon oldódjon meg.

Ügyvédi tevékenységem kezdete óta rendkívül sok, az ingatlanjog témaköréhez – ingatlan adásvétel, ingatlan ajándékozás, lakásvásárlás és az ingatlanok egyéb módon történő átruházása, továbbá az ingatlanhoz tartozó jogokkal (haszonélvezet) – kapcsolódó ügyben jártam el.  Szegeden kívül leggyakrabban Csongrád megye és Közép-Magyarország területéről kapok megkereséseket. Minden ehhez kapcsolódó feladatot ellátok az ügyfelek érdekében, földhivatali eljárás, adóhatóság előtti eljárás, és az ehhez szükséges szigorúan ellenőrzött Elektronikus aláírással rendelkezem.

Évről évre jelentősen nő a végrehajtás, a végrehajtási eljárás, közjegyzői eljárás , fizetési meghagyásos eljárás témakörével kapcsolatos ügyvédi tanácsadások száma mindkét oldalról: a jogosultak, végrehajtást kérők  azok, akiknek tartoznak, és az adósok, akik kötelezetté váltak.

A végrehajtási eljárásokban több éves bírósági gyakorlattal és szakvizsgával rendelkezem.

Az ügyvéd az Adásvételi szerződések esetén mindkét felet köteles képviselni.

Kanyó Lászlóné, Hajni

Magyarországon minden harmadik ember a saját, számlavezető bankjánál vesz fel hitelt anélkül, hogy a konkurens ajánlatokról akár csak tájékozódna! Igy minden harmadik embernek 8% esélye van arra, hogy a számára legkedvezőbb ajánlatot válassza ki. Ha tudnák, hogy van egy szakember, aki díjmentesen összehasonlítja a banki ajánlatokat, felnagyítja az apróbetűs részeket, biztosan kérnék ezt a segítséget!

Kanyó Lászlóné, Hajni vagyok, hitelezési szakértő. Több évtizedig pénzintézetnél dolgoztam, 24 éve foglalkozom lakáshitelezéssel, tudásomat folyamatosan frissítve, naprakészen, az aktuális lehetőségek elérésében segítem ügyfeleimet.

Az ügyfeleim a következőkben tudok segíteni:

 • Díjmentesen, szakértő módon tájékoztatom az ügyfelemet 12 bank ajánlatával kapcsolatban
 • Olyan, mintha egyszerre az ÖSSZES bankba eljutna az ügyfél, több napnyi utánajárást és szabadnapot spórolva ezzel az ügyfélnek
 • Banksemleges, részrehajlásmentes tanácsadás
 •  „Zöldfolyosón” intézi az ügyfél hitelét, ez gyorsabb hitelátfutást jelent
 • Banki nyitvatartási időn kívül is állok az ügyfelek rendelkezésére
 • Egyedi ajánlatokat kaphat, a bankban elérhető kamatoktól is kedvezőbbet
 • A hitele a futamidő végére akár több millió forinttal is kedvezőbb lehet
 • A teljes hiteligénylési folyamat alatt független szakértői támogatást kap, a hitelre való jogosultság ellenőrzésétől, egészen a kölcsön folyósításáig
 • Mindig törekszem az egyszerű, közérthető fogalmazásra, hogy azt mindenki megértse
 • Adójóváírást és állami támogatásokat szerzek az ügyfélnek
 • Széles kapcsolatrendszerem van minden bankban, ami növeli az ügyletbiztonságot